Saturday, March 12, 2011

Mya at 11 month

Dear readers,

In the wake of the horrifying tragedy that struck Japan yesterday, let us just pray for those who got affected. i'm so glad my dear friends Dena n Sasao, Fesya, Murni and her little family and Ida n hubby were all safe and sound. You were all in my thoughts!

Anyway, just some update about my little girl. She's turning 11 month tomorrow! 1 month shy from her 1 year old birthday.. :)

* Alhamdulillah, 2 minggu lepas dia dah start jalan. Happy sungguh dapat kaki. Tidor pun lambat selalu kul 11 ke atas baru nak tido. Kalau tak sibuk je makcik ni ke hulu ke hilir. Penat la omak nya

*Suka menari goyang2 badan. Especially if nyanyi lagu twinkle twinkle little star.Dia nyanyi sekali tp bahasa dia la. "Aaaaa Aaaa " hehe And also kalau tgk tv ada lagu apa2 sure dia start goyang2.

*Dah pandai tarik laci2 kat dapur T__T. Kena beli child proof lock or something, takut terapit!

*Dah tak nangis bila hantar kat daycare. Dia rapat ngan sorg teacher ni. Kalau teacher tu yg sambut dia takde la dia meraung.

*Gigi masih kekal 2 batang kat bawah, belum bertambah

*Fav food masih bubur nasi campur, dah tak blend. Biskut pun suka sgt.. currently bagi butter biscuit yg bentuk binatang tu.

*Fav TV show currently Animal Mechanical. Dengar lagu je terus tarik tangan pegi kat TV.

OK, ada 3 video I upload ni. Atas permintaan Ceme. Ceme I know u read this. hehehe.. enjoy this vids!

First video: Mya and Daddy having a good time laughing.

2nd video: Mya terkedek2 jalan

3rd video: Mya menari to twinkle2 little star :) tapi takleh upload pulak.. ahaha next time la

video

video