Saturday, June 4, 2011

Holly holiday @ kuantan

Dear readers,

Bulan ni dan bulan depan ialah officially bulan madu..eh bukan, bulan bercuti-cuti ye. Tapi dalam negara je. First destination is Kuantan. Sekarang tgh merajin kan diri packing barang kami bertiga, esok pagi2 nak bertolak with bestie sophie and acad, naik satu kereta je..Weeee kuantan here we come! Sorry excited sbb tak pernah pergi kot.

Here is where we'll be staying. Photo from their website..Zenith hotel. Its a new hotel tgh promotion, so we grab le rm250 per night.




Antara destinasi yang dituju:
Kuala gandah
Pantai teluk cempedak
Tanjung lumpur

Destinasi JJCM
Satay Zul
Restoran Ana
Mee calong
Nasi kerabu gulai

By the way, mya nye birthday party entry will be posted soon. Too much to tell dunno where to start.

Nah gambar latest dia. Now dah pandai suap sendiri DAN suap mummy.happy betul dia dpt suap mak dia ni. Haha



Saya akan bersiaran melalui twitter je 3 hari ni. (mmg hari2 pun) Tadi baru beli pre paid internet digi rm25 for 5 days.nak try ok ke tak, hopefully OK.

Omai, rasa awkward gile tulis blog.maklumla jarang2 update, isi pun terabur apatah lagi patah2 ayat. Lantok kamu le..

Gotta run!

Nota kaki: ecewah sejak bila pulak ada nota kaki ni? Omai i'm getting suck-er. XX

5 comments:

  1. kalau minat makan ketam,
    pergi kat area peramu, kedai makan marina,
    kat situ ade special menu, ketam msk telur masin,
    mmg terbaikk!!

    ReplyDelete
  2. have a nice holiday wif ur family azie :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal dari dilaz
    jom singgah blog
    http://dilazfamily.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. muncit perut mya. mcm perut raisyaaaa jek. hikhikhik

    ReplyDelete
  5. Na: mmg dah pegi marina tu, ketam telur masin dia mmg da bomb ..tmbah nasi 3 pinggan woh haha

    Fathi: thx! :)

    Sha: buncit tau.best utk dipicit2 hihi

    ReplyDelete

Wedding Bells