Sunday, July 25, 2010

Adzryl's 1st birthday bash

Dear readers,

Opss.. sorryla Nits, i baru nak post gambar2 ni.. itu pun tak banyak. hehe.

This is the first time Mya attend a birthday party, nasib baik dia tak meragam pun, tido je all the way. Thanks Nits for inviting us, a lot of faces i didn't recognize, maklum la baru je nak berjinak2 dengan mommy blogs ni, hiks.

I love the theme colour blue+green, nampak aman je.. actually i totally forgot about the theme colour, luckily we wore blue on that day, hubs je yg terpakai kuning, cis spoiler betul. :p


The proud parents Anita+Fazril


The marvelous cake. Suka!


Cuppies made by the mom..sodap tau uish gigih sungguh mu. kalau nak order pun boleh silakan contact Anita


With some of the mommies, Mya sleeping soundly in my arms.. good girl, mommy leh makan dengan gembiranya. The food was superb! pulut kuning, roti jala, ayam .. yummy!!


Mommies and 1 mom to be.. Fad+Kazim, Nita+Azryl. Diah, Sue+Hariz, and Amie+Qaira

Sunday, July 11, 2010

Kek Lapis Sarawak For Sale

Dear readers,

Yuhuuu.. sempena puasa and raya yang mendatang ni, I nak promote kek lapis sarawak.
Silakan lihat gambar2 di bawah

3 sizes available:
1) Roll
2) 500 gram
3) 1.5 Kilogram

We have 50++ types in store.Will upload from time to time. Interested, please leave your comments or email to aziriahhazrin@yahoo.com

Thanks




Code:KLS01- 1.5kg
Also available in Roll and 500g




Code: KLS02- 15.kg
Also available in roll and 500g




Code: KLS03- Roll
Also available in 500g and 1.5kg




Code: KLS04- Roll
Also available in 500g and 1.5kg





Code: KLS05- Roll
Also available in 500g and 1.5kg





Code: KLS06- Roll
Also available in 500g and 1.5kg




Code: KLS07- Roll
Also available in 500g and 1.5kg



7 types in slices


Thanks dan selamat memilih!

Monday, July 5, 2010

Mya Myiesha's Aqiqah

Dear readers,

Seronoknya dah selesai pun majlis qeqah my lil princess, walaupun penat tapi seronok sgt buat preparation dan melayan tetamu. Macam kenduri kawen gak la rasanya, masa tgh sibuk2 isi doorgift, saje je kacau abg i yg belum kawen lg tu " Sebenarnya..... kita ni nak buat kenduri Along, Mama dah matchmade kan.. surprise!!" Haa.. cuak..

Pengantin kecik, with zebra suit. Mommy like!



Takeout box and tag from Marryme. Thanks Dell, everybody loved it!






My aqiqah invi card, hubs said mcm game bola dulu2. I smell jealousy..




The gorgeous buai from Merisik Gallery. Amy, semua org suka tau.. thanks so much!





Love the balloons!




Marhaban group, nasib baik budak kecik ni tak meragam sangat, sikit2 je ekk ekk.. pastu tido the whole time. Lega mak..


Moyang Mya, still strong.. Moyang punya mak pun ada lagi tau, dah nak dekat 100 thn.. pangkat nye apa eh to Mya?




Daddy doing last minute touch up to Mya's pictures..


Gerai aiskrim goreng yang menjadi tumpuan. Nyums!



With friends and family, thank you so much for coming and be part of the ceremony! Will upload more pix in FB.