Tuesday, December 14, 2010

Mya LOLed So Hard At Daddy Doing Jumping Octopus

video

Dear Readers,

This has been in my keepsake for quite a while, thought i want to share it with you, little Mya finds that Daddy's jumping octopus so funny. Hehehe.. it put a smile on my face, hope it does to urs. :))

Mya is 8 month old yesterday, now she is at a really active stage, climbing and trying to stand. Must watch her closely, dah dua kali dah jatuh, nasib baik atas play mat but still she cried so hard, terkejut agaknya. And also we are child proofing our home.. with cushions and pillows.. :P very important! safety first yo..

10 comments:

  1. comelnyeee. rambut lebat, my daughter almost 8 months still xde rambot lagi.

    ReplyDelete
  2. aziiiiii, mya comel sgt2. mesti hot stuff besar2 nanti. haha. mya, kiss skettttt

    ReplyDelete
  3. oh, camtu rupanya jumping octopus. selama ni i tau star jump je. hahaha

    btw, ur Mya is soooooooo adorable!

    ReplyDelete
  4. mia is sooooo adorable!! rasa nak book utk adzryl jer. ekekekek! woops! mummy over! :p

    ReplyDelete
  5. Mya ni sure kari besar nanti. Dahla kulit putih melepak dengan rambut lebat dan hitam.

    Awwwhhh!! Aunty mintak maaf awal-awal ye Mya kalau esok-esok dah besar Abang Oman nak try ngorat Mya. Hahaha.. HAip biasa dia. =D

    ReplyDelete
  6. omg chomels ok.mya's gonna be a real beauty all the way as she grows up ;)

    ReplyDelete
  7. halalala...geram je tgk :D
    nanti boleh geng ngn hannah yer :)

    ReplyDelete
  8. Nrfadhl: Rambut dia mmg pjg dan lebat, agaknya i ada minum tonik rambut masa pregnant kot
    hehe

    Aini: Mya said tq aunty!

    ieda: Jgn la hot stuff sgt, mommy nye risau, hehe, tq aunty!

    sha: tq tq! mana gambar raisya si ladybird kecil?

    ziha: hahahaha.. nk kata jumping star tak kena, yg plg sesuai jumping octopus, marah daddy huhu

    anita: kan ke kita dah kenen2 kan masa bday adzryl dulu? tp kecik no mya nye masa tu.. kena jumpa lg skali kasi mya igt adzryl hehe

    nuurill: hehehe,agak2 camne la style abg oman ngorat mya nnt> jgn mya pulak yg pi ngorat abg oman.. hehe

    mawar.. awwww thanks aunty! muah2 to hamzah yg bam bam

    hanie.. mesti lah geng.. kita kan powerpuff girls

    ReplyDelete

Wedding Bells