Friday, August 20, 2010

Bila Anakku Mula Menyanyi (Practice her vocal chords :) )

Dear readers,

Mya dah mula menunjukkan sifat kebecokan nya. If she demands attention, she will start to 'sing' like this. If she wants to sleep she will also 'sing' but with different tone. Camni ... AaaaAAAAaaaaAAAAaaaAAA.. repeat until sleep. heheeh

Video recorded by Aunty Amy


12 comments:

  1. OMG mya is just so real. you are so blessed, sis!

    ReplyDelete
  2. hahahaha comeyyy jee lidah dia...pinky pinky gitu....geraaammmm!!!!

    ReplyDelete
  3. hihihi mcm raina la kalu bwk kuar tu suara dia je dgr. hihihi

    ReplyDelete
  4. azie, she is sooo cute! geramnye i tgk dia!

    ReplyDelete
  5. alalallalallala.. cuba Mya nyanyi macam ni depan Oman. Oman mesti sambung.. hahaha

    ReplyDelete
  6. comel mya nangis tipu2.. hiihi..

    ReplyDelete
  7. wah bole buat ringing tone hp ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. mimi: thanks dear.. soon ur turn. tak sabo tunggu mimi jr :)

    alena.. hahah.. lidah dia ada kesan susu sebenarnya, putih2 kat tgh tu

    nurul.. mmg baby ni pandai je nak attention org kan?

    aini.. tq dear :)

    dena.. tq aunty dena.. balik nnt jom la kita jumpa

    nuurill.. nnt oman ajar la mya nyanyi twinkle2, oman dah hebak2 dah tu

    nad: thanks aunty

    busu: mekasih uncle busu. nak duit raya

    wardah: thnks!! kakal awak tu tembam giler geram tau

    murni: hahahha.. dia mmg camni je kalau nk berdukung

    diah: sungguh bijak cadangan mu itu, hahahha mmg boleh buat ringtone, sure org sebelah tension je

    ReplyDelete

Wedding Bells