Sunday, July 25, 2010

Adzryl's 1st birthday bash

Dear readers,

Opss.. sorryla Nits, i baru nak post gambar2 ni.. itu pun tak banyak. hehe.

This is the first time Mya attend a birthday party, nasib baik dia tak meragam pun, tido je all the way. Thanks Nits for inviting us, a lot of faces i didn't recognize, maklum la baru je nak berjinak2 dengan mommy blogs ni, hiks.

I love the theme colour blue+green, nampak aman je.. actually i totally forgot about the theme colour, luckily we wore blue on that day, hubs je yg terpakai kuning, cis spoiler betul. :p


The proud parents Anita+Fazril


The marvelous cake. Suka!


Cuppies made by the mom..sodap tau uish gigih sungguh mu. kalau nak order pun boleh silakan contact Anita


With some of the mommies, Mya sleeping soundly in my arms.. good girl, mommy leh makan dengan gembiranya. The food was superb! pulut kuning, roti jala, ayam .. yummy!!


Mommies and 1 mom to be.. Fad+Kazim, Nita+Azryl. Diah, Sue+Hariz, and Amie+Qaira

4 comments:

  1. awwww. thanks for coming dear! ehh pixs from ur husband's camera i nak ekkk! thanks! :D

    ReplyDelete
  2. besh nyer... i follow you... adam da 9 bulan... sgt teringin nak sambut besday dier.. hope hubby pun xcited nak celebrated besday adam nnt=) to besday baby, happy besday dear... moga hidup mu terus d berkati ALLAH...

    ReplyDelete
  3. oo u pun pegi eyh azie :)
    suke theme birthday party ni. nampak cool dan sedap mate mamandang kan hehe

    ReplyDelete
  4. eeh. anita ni neighbour my mother. i pegi jugak birthday tu tapi balik cepat skit. huhu.

    ReplyDelete

Wedding Bells