Friday, June 25, 2010

Its the time to SHOPPING

Yes, its that time of the year again.. Get ready with your running shoes, your best eyes forward and your mommy jeans (eh tetiba..) cuz its time to burn a hole in your husband's pocket. Hehe

Mothercare outlet sale starts from tomorrow for members.. DARN IT! baru je siang tadi gi shopping kat Mothercare, tiba2 dapat announcement esoknya sale besar2an..... WHY OH WHY? T__T Petanda harus shopping 2 kali ke? :B

And other sale worth taking a peek....













Me not sure going, my schedule so full this weekend, oh, and still searching for taylor, most of those i asked dah x amek tempahan for raya. Wei, raya lmbat lagi la, awat semua dok kalut pi antaq awai?

My mya is getting smarter...and heavier nowadays. Dah boleh ketawa mengekek ok, mengiring sikit2 boleh la..she loves me singing to her,i do that everyday when she wakes up in the morning. Dah pandai main air liur..buat buih mmg favret, tido pun dah ada air liur basi.







Mya gelak tgk daddy buati muka





Now she knows she can make bubbles, that's what she's been doing while mommy's away





Si Pipi bulat yang mommy rindu hari2, i know u miss me too right baby? (perasan)

14 comments:

  1. Wow..Mya looks so sweet. Da besar budak tecit nie ;) Pipi melayut..woot woot

    ReplyDelete
  2. yey...thanks for sharing azie :)
    tp yg mothercare tu, bkn member dpt diskaun jgk tak? huhu
    adoii,mya u ni mmg comel sgt...cair tgk renungan mata die heee :D

    ReplyDelete
  3. makin hari makin debab..makin comey!!

    ReplyDelete
  4. Owh.. kenapakah SLES berada di mana-mana?
    Kenapakah barang2 baby very hard to resist?
    Mother care 50% plus 10% for these 3 days.... benci ok!!! heheheheh :)

    Eh, Mya bila nak jumpa Oman lagi ni.
    Almaklumla.. hari tu malu-malu.
    HAhahahahaha

    ReplyDelete
  5. azie, yg first warehouse sale until 4july tuh kt mana? try click jadik error plak. huhu..

    ReplyDelete
  6. adakah Japanese Cotton ku itu yg tidak diterima tailor? ala mommy azie cepat la carik tailor lagi. nak tgk kamu bertambah jelita dgn kainku itu.. hihi..
    mya sgt comel ok. geram!!

    ReplyDelete
  7. mya dah besar dah..
    heheh comelnyee..
    kalau qah pun tak boleh nak tinggal lagi pulak 1st baby kan..teruja nak tengok dia besar depan mata.. ^^

    ReplyDelete
  8. cute mya..geram auntie tgk rasa nak gigit pipi bam bam dia.oh my aunt awal2 dh reserve bottle mothercare sebelum sale lg kt kedai tu.hahaha.

    ReplyDelete
  9. ya Allah coml sungguh si mya ni. tembamnyer azie mya ni. bila la bole jumpa mya ni kan

    ReplyDelete
  10. i love her tembam bam looks! comelnya si kecil ni. congrats

    ReplyDelete
  11. alaaahhh mya
    dah umur2 gini mmg rasa tak nak tinggal kan
    nak je dok main ngan dia
    tgk dia gelak..rasa tak nak je gi keje pg2 ari tu. nasib baik terpaksa...

    mya makin tembam...geramnya tgk..

    ReplyDelete
  12. mrs teppei
    pipi dia tu la i gigit2 hari2, nasib baik tak berbekas, hehe

    hanie
    rasanya ada dapat gak for non members just untuk members ada 3 days special with extra discount!

    my's
    macam gula gula kapas kan? hiks.. tq

    alena
    yea, debab dan tembam, mmg i angkat dia cam dumbell leh workout teros

    nuurill
    mmg bab nak mengempiskan purse no 1 kan sale2 ni? damn u sales! hehe.. oman hari tu lagi tertarik ngn kipas mya.. hahah.. oman..oman..

    sha
    kat puchong batu 14, dekat ngn my old opis. :)

    mon
    baru je hantar smlm. puh, lepas dipujuk2 tailor tu mau la pulak, baguuihhh.. nnt hang tgk la aku bergaya noo

    ReplyDelete
  13. qah
    betol..lg2 tg 1st kan?tuh yg seronot jd housewife..

    wardah
    itu taktik yg bijak.. u dah habes pntang kn?

    nurul
    dtgla aqiqah mya this weekend, nk jumpa si comel raina!

    kyra
    tq dear! :)

    dayu
    yupp..dah pndai sembang, buat muka, geram kn? jom berenti keje.. hahaha

    ReplyDelete

Wedding Bells