Wednesday, March 17, 2010

Majlis Sosial Part 2

Dear readers,

Nak apologize to Mawar for the delayed entry and pictures. Haha.. I thought that I could post berbagai ragam masa baby shower hari tu tapi sekali belek camera, chet.. ini jer?? Nampak sangat laki aku concentrate makan ngn sembang hari tu.

About baby shower, I thought I could organize one for myself but because of time constraint and it could possibly drain me since a lot of work had to be done..maybe for next pregnancy la (Wow, sudah plan).

OK here's pictures from the baby shower i attended.




Food.. it was gooooddd.. Mawar, nasi ayam tu mmg tasty, I mmg dah lama tak makan nasi ayam, mmg bila nampak je atas meja tu, suka sekali.!



Baby Adzryll and Daddy, antara yang hadir. Met with Mummy Anita and had so much to talk about. Macam2 tips dapat. Thanks Anita!
Tuan rumah sedang cabut hadiah lucky draw.
And then last couple of weeks, I managed to basuh baju2 baby and also lampin nyer. It was so odd to see all these mini clothes hanging, really felt that my baby girl is already here with us, looking at her clothes and all. Can't believe in less than a month, I'm holding her in my arms.. after 9 months carrying her around in my belly. Emotional moments plis... huhu.. Mesti rindu dia tendang2, gerak2 and makes me geli always.














7 comments:

  1. dear, bestnye.... i pun xsabr nk tgk ur baby... tapi ad eplan nak sembunyikan wajah baby ke x? hikhikhik...pls jgn sembunyi tau..

    owhh rajinnye cuci baju baru? untung baby...she need to know that she have not just a hot mama but rajin jugak... :)

    ReplyDelete
  2. ampaian baru je dpt last weekend, bakul baju pun dah dpt..nappy kleen pun baru beli..skang menunggu masa nak membasuh baju lil one je..hehe kiut kann

    ReplyDelete
  3. Azi, thanks still for d pics fr my baby shower tu hehe. Chomels je tgk bj2 baby u da siap basuh, i nk wait few weeks lg br start baby laundry operation ;) tc k pape update us when ur ready for delivery!

    ReplyDelete
  4. eh..comel ada baby shower ur fren...hahaha..sidai2 napkin mmglah mcm ada budak kecik kt rumah..even blom ada..so kiutt

    ReplyDelete
  5. mcm terperasan dlm gmbr tu romper from mothercare. ada yg mcm sama dgn anak dara saya :). seronok kan shopin brg baby :)

    ReplyDelete
  6. hehehe hanie yg tgk ni pun jadi tak sabar plak azie :) lagi2 la u kan..adoi, tak lama je lagi, nikmati moment2 akhir ni dgn sebaik2nye yer ;)

    ReplyDelete
  7. alena.. eh mana ada plan nak sembunyi2,mcm artis la pulak nak sembunyi2 hehehe.. oh.. basuh baju baby tu mmg kita kena buat, sbb nak make sure bersih and lembutkan fabrik b4 baby pakai :)

    mieza.. aah.. mmg rasa geram je tgk baju2 dia cam tak sabar lak dia ada ngn kita, tp bila pikir nak keluarkan dia nnt. nebes...

    mawar.. ok, dun worry, i'll let u know bila dah sampai saatnya itu.. hehehe

    puan anil.. itulah.. tinggal nak put a face to that little baby yg dah lama asyik bayang2 kan jer hehe

    nurul.. ye.. geram comel sgt kat mothercare.. tp i stop beli yg kecik2, nk beli pun yg besar terus takut nnt tak muat dia pakai kejap je..

    hanie.. betul tu. dah akhir2 ni,mcm2 perasaan ada, mixed emotion. nnt awak rasa la dah smpai stage ni :)

    ReplyDelete

Wedding Bells