Friday, February 26, 2010

My Pregnancy Photoshoot

Dear readers,

I had my pregnancy photoshoot done last few weeks, when I was in my 30 weeks pregnancy. Perut pun masa tu kelihatan sebesar bola tampar.

Our good friend Armi from Fotofanartik offered us to be the photographer for this memorable shoot in his white studio located in his house in Shah Alam.

Hasilnya, layan kan gambar2 di bawah ini :)




















Takde konsep apa2 pun, but we planned to make it as fun as possible. Merujuk gambar2 di internet dan idea2 dari encik fotografer dan I sendiri, ini lah outputnya. Props tu ada yg bawak sendiri ada yg disponsor oleh Armi and Nuuril. Oman pun ada jugak enterframe tu. hehe.. he looks so curious to see us posing there. Thanks to Oman, aunty pinjam kasut2 dia and also the alphabets tu.
CD will be ready this Tuesday, can't wait to see the rest of the photos!
So, if any of you guys interested with Armi's work (including wedding package), can contact him or his wife

25 comments:

  1. wowww all the pics are really lovely dear!! and your peruttt!! takde stretch marks pun! jelessss. hehehe.

    ReplyDelete
  2. oh my dear, u look fab!...pregnant pun nampak kurus jee...i mengembang mcm watermelon so malu nak wat photoshoot.T_T haha. nice pics, btw!

    ReplyDelete
  3. wow,sis...! seronok nya dpt photoshoot mcm ni..

    ReplyDelete
  4. nice!! i pon br je dpt some of my pics from d photographer td..hehe..best kan :D

    ReplyDelete
  5. lovely pics u have. ala, cute sgt nih! i love the pics - using white space yg sgt awesome. take care (= just cant wait to see ur baby >.<

    ReplyDelete
  6. wowwww ....sangat comel ..u n your hubby pandai action depan camera .. azi ur face sangatlah berseri suka tengok and ur big tummy!!! ..so cute ..!!!

    ReplyDelete
  7. hi azie =)
    comel la ume pics ni.
    awak takde strech marks kat perut.wow.blh share petua? =)

    ReplyDelete
  8. wow!!it was soooooo cuteeeee!
    hey hot mama...i dah excited nk tunggu new baby born nih...hehehe

    ReplyDelete
  9. cutenya.. suka2.. tengok perut tu bulat. orang tua2 ckp kalo perut bulat bb boy. huhu lain org lain perutnya, ye dak.. bb girl kat dlm tu mesti tersgt cute, aku plak tak sabar2 nk tgk bb kamu!!

    ReplyDelete
  10. zie, aku suka gambar #5.. the love fingers.. comel... hope ur daughter can tengok this picture and she will 'Was I in ur tummy, mamma?'... hehe...

    ReplyDelete
  11. aha comellll! me pon x sabar nk buat maternity photoshoot. tp skang ni kecikk lg. tunggu as big as urs la. anyways, u guys look stunning dgn muka harapan baby dah nk kuar x lama lg.. :D

    ReplyDelete
  12. aaahhh... suka...sgt. *tapi ntah bila laaa nak rasa....

    ReplyDelete
  13. yang...i ske giler pics mcm ni tau! seksi okay! paling suke tgk pregnant woman dgn perut yg besar pakai baju ketat2. OMG! you're still hot k mama..

    ReplyDelete
  14. wow!!! mmg hot! :) luv all thode pic!! :)

    ReplyDelete
  15. Hello, Just bloghopping. Great blog!

    Be Well :)

    ReplyDelete
  16. Wow cantik2 belaka ur preg photoshots esp yg sexy one w ur belly display :-) nice buat kenang kenangan kn (b4 nx preg la nk hv lg baby bump). Wish i can hv my preg photoshoot too tp rs xdpt green light dr hub kot. He's just superstitious like my mum ! Amek pics sndiri2 use dig cam blehla kot;)

    ReplyDelete
  17. mmg cantek gile the photoshoot..
    tp tu la bila i tgk myself skang in d pics i rasa sangat la boolat..u tak boolat pun, perut je boolat huhu

    ReplyDelete
  18. hee comelsnyer gambar2 ni...
    boleh jd sumber inspirasi ni ;)
    walaupun dah tak lama lagi je nak bersalin,your badan tetap kurus je huhu ;)

    ReplyDelete
  19. seronoknyer tgk siap tunjuk perut lagi heheh kalau my's ler gerenti kene tarik telinga ngan husband my's hahha,.. nie baby girl gak ke sama la kita heheh

    ReplyDelete
  20. chomel sangatttt!!!
    happy sangat tengok azi n ur hubby happy..

    ReplyDelete
  21. Lea.. masa tu takde stretch mark, tp tak tau la dah hujung2 ni dia nak menjelma :S

    Dida.. i budget2 time perut tidak sebesar alam. kalau buat skrg i rasa macam watermelon gak ni. hehe

    zahra.. yup. i pun suka! 1st time experience, tp kalau bleh buat lagi skali mcm2 lagi i get ready hehe

    zue.. best kan.at least i leh tunjuk to my baby how mommy's tummy look like when she's inside

    sophisticated bridezilla.. yup.. the trick is to wear non white clothes baru stand out. baby also can't wait to come out to see the world!

    Sha.. thanks darl! masa tu masih larat nak buat aksi2, kalau suh skrang buat, maybe i pikir 2,3 kali gak la. hehe

    fathiyah.. thanks! i takde apa2 petua nak share la, tp kita tunggu lepas bersalin baru stretch marks ada kot. (hopefully not) tp byk org cakap sapu cream kat perut masa preggy. boleh reduce strecth mark. selamat mencuba :)

    ReplyDelete
  22. amy.. tak sempat jumpa amy mlm tu. atim pun ada kan? hm..baby mm pun tak sabar nk jumpa aunty amy! :)

    murni.. haih.. tulah mcm2 telahan org ramai bila tgk perut kan.. masa blk kg ari tu semua pun bg masing2 nye tilikan, kita tgk sape yg kena..

    Nor.. hahah.. kalau dia degil kan, aku nak tunjuk dia stretch mark aku je, "Look what you did to Mummy." hehe

    Ashikin.. hehehe muka harapan baby nak kuar. actually boleh je bila2 nak buat..as long as dah nampak perut besar sikit and u larat. :)

    dytia.. Insya-Allah, ur time will come, i pray for it too ok!

    Elly.. I tgk Kourtney K pakai baju super duper ketat. tp kalau my mom tau sure bising, hehe.. its sexy at least for my hubby since I'm carrying our baby inside. :)

    hanim.. thanks dear!

    Lisa.. thanks for droppin by!

    rosey.. yup, tak kisah if selfcam at least we have memories for the children to see. My mom pulak cakap time dia dulu nyesal tak amek gambar byk2 time dia preggy

    newlife.. oh noo.. that was a few weeks back, now telah memboolat dgn jayanya.haha.. i tak sanggup nk display my belly at this stage.. huhu

    Lieza.. thanks sis! tunggu ur turn nnt pulak :)

    Hanie.. rasanya i telah berjaya menyorokkan lemak2 i

    ReplyDelete
  23. baby girl ye azie? leh geng dgn raina

    ReplyDelete
  24. hAhahahahaha...so kiut gilerr...u gys really had fun...besttt...

    ReplyDelete

Wedding Bells