Friday, February 26, 2010

Majlis-Majlis Sosial Part 1

Dear readers,

Yes, saya memang ketinggalan keretapi untuk update aktiviti2 sosial ini. Maafkan kesibukan tuan punya blog. I wouldn't want to miss joting down all these fun stuff, so here it goes..

14/2/2010
Emir Faiz's first birthday party

Pagi2 tu, got a call from Puan Mira.. invitation for lunch and party kat rumah dia. Memang initially we have no plans, so go sajer! Bought the little prince toys, but for 3 years and above. Masa belek2 toys for 1 year old cam tak challenging and menarik. Itu pasal beli yang advance punyer. Hope Emir likes the present!

Emir's birthday cake, from Baskin Robbins. Memang yummy, bukan saje menjadi rebutan anak2 kecil, ni mak buyung pun berebut sekali.


Emir with his Ayah, Cipmunk. He's my schoolmate back in Jenan. Bro, jaga2 nampak cam perut dah ke depan dah tu.:p


Emir's ibu, Mira. She's currently attached in Libya..kerja, very strong lady, sebab terpaksa berjauhan with her son and husband. 5 weeks off and 5 weeks working. Kalau aku la, tak sanggup agaknyer.. Emir mmg muka ibu dia kan.


20/2/2010
Sabby and Adam's walimah

Held at Pusat Komuniti Damansara, such a beautiful wedding. Dewan pun tak besar sgt, felt very warm and comfy.

Tak melepaskan peluang mengambil gambar bersama pengantin baru Amy and Hatim yang panas. Hot from the oven la katakan. Turns out Hatim is cousin of Dena one of my best friend. Such a small world

Sesi bergosip before snapping pictures


With them bloggers yang hot belaka..

Keadaan makin tak terkawal.. Kelihatan di situ Qis, Dytia, Hanie, Anil, Fathiah, Diah, Another blogger (I'm sorry I didnt get your name dear) Nadd, Amy and Abby. Very nice to meet all of you and catch up with each other.. in the real world!

Ini shot paparazi yang tetiba muncul entah dari mana

Gambar ni wajib ada lah kan. So lovely!
Lovely lantern as deco. So huge, mine is maybe half of the size only hehe


Sesi beramah mesra dengan pengantin. Kelihatan juga, other bloggers Anne and Wawa yang datang lambat sket. Sempat chit chat sepatah dua kata dengan diorg. :) Lovely couple! To Sabby, sorry la kalau video tu turn out merepek sbb kitorg pun cam kena terjah hari tu. Tunggang langgang je speech. huhuhu

Me and Nadd, sempat exchange experience with the makbuyung jr. hahha..

Para suamis dan Bfs, sebenarnya me and Sapet tak perasan ada theme, which is traditional or formal. So bila sampai baru perasan.. Sapet dah cuak takut dia sorg je pakai informal. Tapi nasib Zam pun sama. hehe Oh by the way, Mizi dah takleh masuk group photo yang standing la. U dah steal all the lime light with your height! haha.. kidding
To be continued Part 2
P/s: Will be heading to Ipoh in a shortwhile for kenduri doa selamat Mom to be and baby inside. Dah lama tak menjenguk Opah kat Ipoh tu. Opah here I come!
P/s/s: Sempat join meeting Diah, Anil and Amy smlm, tp tak boleh stay for long. Tak sempat pun jumpa Amy, but meeting progressing fine, will need your output in order to make this happen. Wait for updates from Puan Pengerusi k. :)

1 comment:

Wedding Bells