Wednesday, December 30, 2009

New Year BBQ Potluck Party and some announcement

Dear readers,
Come 1 st January, we will organize a BBQ potluck party sempena tahun baru.
Details as below
Date: 1.1.10
Time: 7.00 pm onwards
Location: BBQ pit, Level 5, Savanna condominium, Bukit Jalil, KL
Food from host: Marinated Chicken, Squid, hot dog, Moroccon rice, Cupcakes
Theme: The Biggest Loser.. so please come whether as a red team or blue team contestant.
Everyone is invited, but please let me know what type of dish you'll bring. (If any) :)
To confirm attendance, please mail me or write your comment below
And some announcement
- First, I'm thrilled to announce that my bestie Pejot safely delivered a baby boy Subuh tadi. The baby's due date supposed to be early Jan 2010 but seems like dia tak sabar nak jumpa mummy dia. I'll be visiting her in Pusat Rawatan Islam Az-Zahra,Bangi tonight! Can't wait to meet your bundle of joy, Jot!
- And this will also be a farewell party, since we've decided to move back to my parents house probably by January/Feb next year, sebagai preparation bersalin/pantang dan juga setelah difikir-fikir, we decided not to hire babysitter, lg selesa/selamat kalau mak sendiri yg jaga baby kan.. since my mom is not working. So rumah bukit jalil ni akan di sewakan fully furnished.
Selamat tinggal Savanna Bukit Jalil, perjalanan singkat ke opis adalah akan dirindui. Selamat datang kembali jem pergi balik ofis from Shah alam.. Urghh..

Happy new year everyone!

5 comments:

  1. Salam, may i know ur name?bloghop from Zue's blog. Salam perkenalan! The bbq gathering is interesting. Wish i can make it but hub away working so xde teman. Thanks for sharing info though, have fun nanti :)

    ReplyDelete
  2. pejot dah bersalin ek. kem salam tahniah kat pejot n hubby n kisskan bb untuk aku ek..

    ReplyDelete
  3. tak bole pegi!huhu!aku balik kuantan malam ni!kalo tak mesti aku team biru pastu kene keji dek peah and tokya! diorg dah kasi aku nama baru - funny fat lady..siot kan?

    but have fun dear..we must organize something for us mommy-to-be before we POP!susah2 pi lepak memane gosip sampai lebam seperti biasa..heheh!

    happy new year!here's to a new journey and a new title for the both of us!can't wait for 2010!*hugs*

    ReplyDelete
  4. hi mawar.. i'm azi :) salam kenal gak! i link u k..

    murni.. aah, smlm aku gi tgk dia kat spital, comel je baby dia. mummy n baby doing great!

    sha.. hahaha.. hampeh tul bg nama tu. tkper we must meet up soon, aku nk pegang perut ko. hehhe. yea.. cant wait for 2010 too, hopefully semuanya selamat la for both of us. :) xoxo

    ReplyDelete
  5. azi...happy new year..ouh...sob..sob...anda akn meninggalkan rumah itu...

    semoga segalanya lebih membahagiakan awak di thn baru ini...

    ReplyDelete

Wedding Bells