Sunday, December 27, 2009

*1 year old* confetti~

Dear readers,

Today marks the 1st year since my first entry. Happy 1 year old dear blog! *clap*clap* So, sempena 1st year anniversary ni, saya telah menukar layout blog untuk kelihatan lebih menarik. Do you like it? :)
Wow.. is it that long already? Doesn't feel like it. Look back when I first start writing, rasa cam nak gelak pun ada. Ada gak momen2 poyo, dan memalukan diri sendiri, dan merapu2.. biasalah amateur. Sekarang dah ok sikit kan? *kembang hidung*
But above all, 2009 seems so colourful with a lot of things had happened to me. Being single, then engaged, then got married, and now being pregnant. Such an amazing year! And i managed to write it all out here, kadar frekuensi je la yg tak menentu (ikut rajin :p)
Also, i found a lot of friends thru my blog. They are for keeps.. ! Very helpful terutama masa wedding preparation dulu dan masa preggie ni. Hope that we can still keep in touch and update ourselves thru each others blogs.
Akhir kata, selamat tahun baru hijrah dan selamat tahun baru 2010 yang akan datang. Semoga semuanya mendapat keberkatan Ilahi dan sempena tahun baru ini, menjanjikan tahun yang lebih baik buat semuanya.
Amiinnn

4 comments:

  1. eh eh...birthday blog same dgn birthday saye la....hihihiii

    ReplyDelete
  2. happy birthday blog ini!!!
    smoga teruskan berblogging yer azie ;)
    biarlah kadang2 merapu, merepek...itu lah yg seronok nak bace hehee

    ReplyDelete
  3. happy birthday 'IDOAWW' blog.
    dah setahun... cepat kan...
    Layout baru pun menarik..
    Aku cam biasa la..x update2 pun blog sendiri... T_T

    ReplyDelete
  4. alena.. happy bday dear! late baby rupanya awak ni hehe

    hanie.. thanks! same to u.. keep updating ur blog yea!

    nor.. haih...hangat2 taik ayam!

    ReplyDelete

Wedding Bells