Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya!

Dear readers,

Yea.. Selamat Hari Raya to everybody, mintak ampun maaf kalau ada tersalah terkasar bahasa.
To those yang concern about my whereabouts, I'm still here, tapi sepnjg bulan puasa tersangatlah busy dengan kerja dan tugas2 harian. Thanks to Noorjan for the thoughts! ;)

Yang masih menanti kan email dari I untuk bunga pahar, boleh straight email me at aziriahhazrin@yahoo.com atau add I untuk kita YM bersama. Sorry sebab kekangan masa ada yang tak tersempat nak reply. For info, untuk bulan Oct bunga pahar dah fully booked.

Sedikit update on my little miracle, yesterday went for my 3rd checkup. Alhamdulillah, baby seems fine and happy in my tummy. Masa buat scan tu, ada jugak dia sommersault, dan posing macam2, tergelak tengok. Ada jugak 1 snap tu doctor amik mcm dia tgh angkat tangan like saying, "Hi mommy!" Aww... so precious! I can see the little hands, legs, stomach, bulging head. Everything mini size.

Doctor gave me more acid folic, a bunch of Obimin for the baby and for mommy hubby bought EnfaMama yang rasa cam nestum. Sedap gak, tp pagi2 minum masih terasa nak muntah. Aduh.. tahan je lah..

4th October, there will be class untuk ibu mengandung, my clinic organize this FOC untuk bagi a bit of insight to the parents on the pregnancy stage, what to expect and also tips. Looking forward!

OK. gotta go, hope everyone enjoy the Raya season, be safe on the road! See ya!

10 comments:

  1. Slamat hari raya buat u and hubby ;) smoga selamat semuanya yer, take care

    ReplyDelete
  2. samat ari raya maaf zahir batin.
    tak tau agi ke gender baby? hihihi, aku plak lelebey.. kalo dah tau leh aku siap2 beli kasik present kat bb tu.

    ReplyDelete
  3. eid mubarrak to you and hubby....
    drive safely balik kampung nanti...

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya sis!!!
    take care tau...jg makan, jg bb...
    ekekeke
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  5. selamat hari raye..semoga mummy and baby sihat wal afiat yerh..:)

    ReplyDelete
  6. hi nariko.
    slmt hari raye!hmm..btw, nariko buat check up dkt clinic mane ye?

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya azie&sapet.nanti dtgla beraya my in law's hs ok..hehe..wah..bisnes bunga pahar kencang nampak..bagus2..kene tambah byk jenis lagi ni.heheh

    ReplyDelete
  8. beeps- selamat hari raya!

    hanie- thanks! selamat hari raya.. i dah selamat smpai pun :)

    mun- isy.. mana la tau lagi.. cinonet lg.. hehe

    sab- thanks.. hope u had a fabolous raya

    lyza- thanks! mkn byk je raya ni ..uh

    selamat hari raya.. nad!

    b2b- eh.. dah ada isi ye? tahniah.. i buat kat ss15- klinik wanita dr sharad

    diah- thanks.. setakat ni ini je dulu, alhamdulillah, for the rezeki :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya aidilfitri utk awak n family gak...so glad u're back...comei sungguh lawa theme color putih d'pagi raya..nmpk suci, sweet n bersih ja...

    can't wait to see ur litle charming..

    ReplyDelete

Wedding Bells