Friday, July 31, 2009

The best pictures (so far)

Dear readers,

Yay.. 2 days ago got a call from munzir.. our pictures are ready! Dengan pantas drive to shah alam after work and go get em.. yang siap sticky album, and also penyerahan 3 keping DVD(3500+ gambar) dan gambar family 7 keping yg dibesarkan (complimentary from them, thanks guys) next week or 2, storyboards ngn video siap.. :)

I gotta choose 1 picture untuk dibesarkan ke size 16R, maybe I'll choose one of these..


















gambar bertandang mmg agak posy.. hari ketiga, kami berdua try to outshine masing2 haha.. suamiku dah pandai posing!

16 comments:

  1. so sweet...suka sgt pict t...cntik....mahal x photograher tu?hehehe

    ReplyDelete
  2. sume gojes-gojes dan cantik ..two thumb up!!

    ReplyDelete
  3. gorgeous babe.. nak gambar closeup!!

    ReplyDelete
  4. best. aku suka tapi kalau nak jadikan 16R, i'd go with number 3.Nampak sweet, can last for years.

    No 1 cantik tapi angle dia dari bawah, kalau besarkan nanti tgk lama2 bosan.

    # 2 pulak reflection atas lantai. I think if you blow up that picture tak clear sangat details dia kot.lagi pun kaki sekerat tu tak nampak best aa kalau besar.

    #4 u;re too far.

    #5 macam something like #3 but the empty space on the right macam tak best.

    #6 macam best sebenarnye. Kalau dibesarkan pun cantik. Tapi dua2 takde interaction ngan kamera. nampak macam too manufactured tak nampak sweet. Lagi pun aku rasa ko tak nak ade bangunan SUK kat bckground tu 20 years down the road.

    #7 u're too far. Asal Sapet selalu kat depan? U're the pretty one.

    just my opinion 2 help you to decide which one to make 1 16R choice. Semua gambar ni cantik gila sebenarnye.

    ReplyDelete
  5. ::i suka u punya clor tone...so sweet..by the way i tgh mencari once of my wedding idea..hope u can help me..::

    ReplyDelete
  6. no. 3, sgt klasik...tapi semuanya mengancam!!

    ReplyDelete
  7. very nice!! maybe i can get ur hubby to give my future hubby tuition on how to pose! kekeke

    ReplyDelete
  8. love lavender- i amek 4 events, so ada discount la di situ :)nak kata mahal, i rasa std wedding photography.. depending on what package u choose..

    diah- #2 creative kan.. one of the earliest shots..!

    diyana- yes i like them too :)

    noorjan, anil, shareda, sha- thank u!

    peah- yes, thank u for ur lengthy comment, aku suka.. i'm thinking of #3 also, sbb aku nmpk sweet dan tak jemu mata sapet memandang. haha

    syanaim- my pleasure, whatever i can help, i will :)

    reena- thanks girl!

    niki- oh yea... i think ur hubby will get used to it by 3rd day.. haha..crash course 3 day event!

    ReplyDelete
  9. dytia- lupa la pulak letak close up pix.. ok, nnt i letak, (carik plg best :p)

    ReplyDelete
  10. hee cantik2 semuanya. Susah mau pilih ni :D

    ReplyDelete
  11. sis..im very admire wif ure bj nikah..sweet..mjls sy bulan 1/2010...wedding is white also..hehehe..boleh u email me detail about ure nikah dress...tQ sis...

    ReplyDelete

Wedding Bells