Friday, June 19, 2009

VIP Guest Gift

Dear readers,


VIP gift dah sampai last weekend. Tgk kat website pastu beli pakai online transaction je. mula2 doubtful jugak la takut kena con. Yelah, benda2 online ni kita tak sure, kalau nak menipu tu mmg boleh sangat. Tapi alhamdulillah, puas ati.. walaupun agak pricy, tp compared to other vendors, (compare 3 vendor je, :p) ni boleh kira cheap juga la.

Dia sekali dengan packaging, ribbon and tag. Mula2 ingat besar sgt la, coz dlm gambar dah di zoom, tp bila sampai alahai, comel nya. Yang ni akan letak kat atas meja VIP double up jadi hiasan meja.





Last weekend also hari keluarga di rumah saya. Cousins, aunties and uncles came down to help with the preparation. Sgt2 happy sebab byk barang dah settle, dan tugasan untuk kenduri dah diagih2kan. Malam nya pula ada sesi bertarung karoke sampai kul 4 pagi. Cis.. tersasar beauty sleep aku. But we all had fun nonetheless! Thanks so much, i heart my family!


And also, wedding favour ku schedule to arrive tomorrow night. Hopefully semuanya OK.. Insya-Allah, tak sabar !

6 comments:

  1. dah dekat dah tarikh kawen ko, berdebar2 tak. semoga semua berjalan dgn baik..

    ReplyDelete
  2. wah....
    semakin dekat dah neh...
    sure sis berdebar2 kan....
    doakan semua berjalan lancar...

    ReplyDelete
  3. wah..wuts dat?hehehe..wedding favor dtg dr mana tu?ehehehe

    ReplyDelete
  4. heheh mest da perasaan berdebar2 kann soo nyanyi la berdebar2 jantung tu..ewahhhtahniahh hope hpay n bhgia..

    ReplyDelete
  5. murni: boleh buat tak tido malam. huhu

    relyza: thanks.. doakan ye

    diah: itu carriage candle and glamorous rose ball candle. Local jer. saya tak sempat ke negara seberang. -_-"

    ana: thanks.. hopefully semua ok

    ReplyDelete
  6. ive been following your blog and it is simply delightful..love reading it..and hope everything goes well for ur wedding..

    ReplyDelete

Wedding Bells