Wednesday, June 10, 2009

My Official Wedding Invitation

Dear readers,

Here it goes...My wedding E-Invitation, done by my talented cousin Hanim.( Baru je tadi siap, semangat betul aku upload) I just love her work. Puts a smile on my face.. :) thanks so much sis! muah

So to friends +blogger friends who would like to come for the wedding, I'll send a copy of the invitation card, please leave your address at the comment box below.







24 comments:

  1. Invitation video kau tu... sangat2 cool!

    ReplyDelete
  2. wah..invitationn video very interesting!! i like it!!

    ReplyDelete
  3. wow..nice invitation.. best sgt2!! hope everything goings well.. good luck

    ReplyDelete
  4. 1 pm onwards? mlm pon leh dtg eh?? :P first day met 3 rd april tuh... so ingat sampai mati kay tarikh tu cik Ah...

    ReplyDelete
  5. thanks guys.. love it too..

    sox: aduh, terpksa igt,,, no choice... hehehe

    ReplyDelete
  6. sebenarnya ade berapa invitation sekarang ni? majlis sama ke lain2?

    aku hari tu dah dapat dua dah...ni ada video lagi ni ape lagi invitation yang tak dapat ni?

    nanti masa kawen tu live telecast kat channel berapa?

    ReplyDelete
  7. love the video...n the card too...congrats!!!advanced happy married life....

    ReplyDelete
  8. helloo en buih.. ni zaman internet, kena la berdaya maju (walaupun aku terlebih excited, sorry la ye) yg penting tujuan nya sampai..

    ReplyDelete
  9. tahniah..saya sangat suka sebenarnya...

    ReplyDelete
  10. Hehe..i'm so glad you're pleased with the final result;i reworked everything from scratch recently,so was a bit worried.anyhoo i'm so happy that i was able to contribute something to your big day thru this..*muahs*.

    ReplyDelete
  11. love ur video invitation!nice work:)

    ReplyDelete
  12. dear...nak invitasi...

    hik

    B-13a-3,
    vista amani condo,
    jln tasik permaisuri 3,
    bdr sri permaisuri,
    56000,cheras kl

    ReplyDelete
  13. kngah: thnk u.. u've done a really good job..:)

    buih, reyna: glad u guys like it

    anil: ok.. nnt kan kad smpai ke rumah anda ye... :)

    ReplyDelete
  14. congrats...kita kawen on the same day & my future hubby pun org shah alam.

    ReplyDelete
  15. ainul: haa.. mcm mana, dah start nervous ker? selamat semuanya ye..!

    ReplyDelete
  16. eh how come i didnt realized this entry..u tulis senyap2 yer..huhuh..sempat lagi x nak invitation..hehehe

    ReplyDelete
  17. sempat je diah.. meh alamat, jumpa wedding i nnt ye :)

    ReplyDelete
  18. dah start nervous ni.selamat utk awak juga :)

    ReplyDelete
  19. awak email ajela..jimat..hehehe

    malaygirl83@gmail.com

    tq!

    ReplyDelete
  20. ok, dah send guide to my house.. :) see yah

    ReplyDelete
  21. saya pun nk juga...email juga seperti diah..

    ReplyDelete
  22. lupa pula amymizzunderstood@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. awrite amy, i dah send to ur email :)

    ReplyDelete

Wedding Bells