Wednesday, June 24, 2009

My Hantaran For Him

Dear readers,

Dah hantar the hantarans ke rumah belakang. Bunga dip pun dah siap aunty tu buat together with the basket. I requested for cherry blossom dip flowers. I love how she decorate my hantaran. Can't wait for the final product. :)

These are all the hantaran for him, cuma belum ada sejadah+tasbih, cookies and cake.









Yang ni pulak saja2 try, this is gonna be gift for nikah. About 60 tasbih in a pouch..Pouch buat sendiri je dari lebihan kain organza and also lebihan ribbons and batu2 kaca for perhiasan.




I promise myself to go to sleep no later than 1am starting from today dan juga minum air putih byk2.

These are the 2 things i always forgot. Makan kari kepala ikan byk sgt kot, ataupun minum air semut

7 comments:

  1. wah.. dpt wii gak. ni mesti idea nk tumpang sekaki pas kawen ni. bijak bijak..

    ReplyDelete
  2. nintendo wii? bestnye!

    by the way,do you mind sharing how much your hantaran decorator charge for one dulang? i think bunga dip quite costly jugak kan?

    anyway hope it turns out beautiful.cherry blossoms are pretty :)

    ReplyDelete
  3. murni.. yes, bijak. dlm 10 game tu, 1 je game dia, lg 9 game aku yg pilih... game masak2 la..harvest moon la..haha

    ReplyDelete
  4. yunayuni..since aunty tu neighbour i je, she seems like tak berkira sgt. lagipun the baskets i beli sendiri. Bila i tanya berapa pun dia kata "nanti2 laa". nnt i dah dpt how much i let u know

    ReplyDelete
  5. hi!! tompang tanya.. kat mana ekk nak beli batu-batu kaca yang u tampal kat pouch tu.dah lama carik, tapi tak tahu kat kedai mana.huhu. Boleh share the info tak? thanks :)

    ReplyDelete
  6. hi she... yg batu2 tu i think kat any kedai hantaran ada jual, but i got mine kat ssf..
    :)

    ReplyDelete

Wedding Bells