Thursday, June 4, 2009

My First Wedding Present



I got my first wedding present yesterday.. all the way from Australia!

"The Modern Girl's Guide to Motherhood"

Thanks to Cik Habibah.. *hugs*

Love it.. came with the book cover and a special note. I just can't contain myself from reading it.. heehhee .. Great book! With lots of tips, the do's and don'ts on buying,what to expect, how to prepare a nursery, symptoms when your baby is sick,baby blues.. etc..

OK..i promise not to go beyond chapter 1. :p

It makes me ponder for a while, I realize it's not easy to have a child, let alone raise a family. The responsibilities.. the challenges on being a wife, mother and a career woman at the same time. I want the best for my kids, that's for sure. Am I ready for this? Physically.. yes. Mentally and emationally.. I'm not sure.. Maybe, I need time and space to adjust myself with the title "Puan" sebelum menyandang title "Ibu". Whatever it is, kalau ketentuan Tuhan nak mengurniakan rezeki tu cepat, saya redha. hehe.

Lagi sebulan sebelum kenduri, emosi masih stabil.. preparation giat dijalankan, dan seperti biasa hujung minggu pasti penuh dengan aktiviti.

TGIF!

7 comments:

  1. sure you can my dear. :) cepat sikit yerrr.. Oman nak member :p

    ReplyDelete
  2. wahhh bunting pelamin jer... go!

    ReplyDelete
  3. U're welcome :-) Best jugak amazon cover kan book tu :-) selalu aku beli kat amazon tak pulak diorg cover, pilih kasih. haha

    ReplyDelete
  4. Momma: Oman tak sabar nk dpt adik baru kot.. heheh

    sox: Oh.. idea yg pasti disukai ibuku

    beeps: skarang kita sudah boleh mengakui kredibiliti amazon.. jgn ban amazon.. :)

    ReplyDelete
  5. jgn lama2 azie, kang aku tambah sorang lagi ko tak sempat nak kejar.. hihhihi. cam best jek buku tu.

    ReplyDelete
  6. ahak...weeee...nariko sudah bersdia ke arah itu...gud luckk

    ReplyDelete
  7. murni: mana boleh lawan ngn ko, ko mendahului dgn 5 thn!

    anil: haha.. bahan bacaan yg bagus untuk bersiap sedia, ke i ni yg awal bersemangat waja?

    ReplyDelete

Wedding Bells