Thursday, June 11, 2009

The Malam Ayam - direalisasikan!

Dear readers,

So, last week I had my hen party organized by BFF sophie. Eventhough invites has been sent out, but not many gals turn up. Quite dissapointed as I would love to share the experience with close friends. Nevertheless, we had amazing time learning something new, pole dancing!

Pictures taken from Sophie's camera.



The Squad- akibat terlupa bawak workout clothes, terpaksa dance with my costume- the red devil bride to be



The pose- Semua struggle untuk masuk frame.


The move- One of the tricks we learnt. Lihat sophie yg pantas detect camera

The hen- Everybody pose with 'the hen' handmade by my sis Amy and also oversized flower


Goodies for participants including: lollipop, kacip fatimah, oversized flower, shawl, fake eyelashes, the hen, and name tags with stage name


Photoshoot time- Masa beraksi bersama costume masing2


Posing istimewa- I have to thank you Sophie for making this happen. Really appreciate it babe, mmg ko patut buat part time organize hen party, dpt income lebih.
Bertukar watak- Since tak bawa baju extra, pakai balik baju pergi kenduri b4 going to the class.



And thanks to Amy, yang susah2 buat the bride to be sash, and 'the hen' and also sgt sporting join geng2 kakaknya ini.
Also thanks untuk Farah, Sasha, Eliz, Eza, Liyana and Nany yg walaupun join last minute, thank you so much for making this memorable to me..
Kalau ada masa kelak, saya nak cuci gambar ni semua dan buat scrap book, lekat kan skali all the goodies.
Ada juga ura-ura seseorg yang nak buat bachelor party untuk tunang saya. Seperti yg saya katakan... Don't even think about it!

16 comments:

  1. mintak hampun sbb x dpt menghadirkan diri, yea...
    am glad u gurlz had a blast that day ;)

    ReplyDelete
  2. wohooo.. it looked sooo fun! rugi jer x pergi .. goooood that semua nya had fun! :)

    ReplyDelete
  3. tak kira! tak kira! (sambil guling2 atas lantai) nak bachelor party jugak!

    ReplyDelete
  4. ida & hajar: wish u girls were there, nnt u all nye hen nite i nk join! wahaha tak malu invite diri sendiri

    ReplyDelete
  5. huhuhuhuhuu...bes gilerrrr....urm....nk stu goodies ;P~

    ReplyDelete
  6. fad: something new for me, mmg menarik!

    anil: hhehe.. goodies dia ada satu lagi item yg saya lupa nak sebut

    farhanna: yess.. my buddies tlg i prepare, i buat semua tak sempat ni..

    ReplyDelete
  7. bestnyerrr..tp tunang u xleh buat bachelor party ek?uhuhuh.

    ReplyDelete
  8. how come u left out the condoms? one of the goodies sponsored by miss farah... good for family planning! hehehe.. glad u enjoyed it! xoxo

    ReplyDelete
  9. diah... i tkt tak bagi, nnt kawan2 dia nk buat wild party. bkn leh caya diorg tu. tp i percaya tunang i.. hehe

    sox: wahaha.. jgn lupa ada 2 kotak lagi kt farah. ko boleh mintak kt dia bila habis stock.

    ReplyDelete
  10. Sorry Azi x pat join :(
    Ade kenduri..huhu
    Kalau x mesti i dah join...
    mesti..
    huhu

    ReplyDelete
  11. nad: best! sila la try kalau nak rasa peha n badan sengal2.. hehe

    ReplyDelete
  12. sueanne: kat hartamas opposite devi's corner, and yes, it was fun!

    ReplyDelete

Wedding Bells