Friday, June 26, 2009

Let's Talk About Inspiration

Dear readers,

I love getting inspired.

I guess there's a lot of neat stuff around you..when there is something i really fancy, I'll try to find something similar. At least tak sama sebijik, ada bayang2 sikit tu ok la.
For instance, this is what I adore, from Isetan's deco. The hanging flower balls. A great idea for my home deco. Walaupun tak sebesar gabak kat Isetan tu.


And this is what I found while scouting around Plaza Alam Sentral. The dress design, is so elegant, sesuai untuk design baju nikah atau malam berinai. Lantas ku tunjuk kepada taylor ku. Dan inilah hasilnya. Baju malam berinaiku



This is what i found from the net, soft organza with ribbons and beads for gift favour. I didn't get the exact look (sadly) tapi jadiklah.. gift favours for those who attend the nikah ceremony.




I got a wonderful surprise parcel (takdela surprise sgt, alena aka butterflyinframe dah bgtau awal2 hehe) yesterday. I got my wedding gift wish list!
Sangat terharu rasa cam nak nangis.. hehe.. The bedsheet is pretty! Akan jadi alas katil baru kita nnt.. tak sabar! thanks a lot alena.. I'll return the favour time u kawen nnt tau. :)

Byk lagi yang tak siap, tp sedang berusaha untuk menyiapkan. Esok sedara2 akan datang menolong, terima kasih tak terhingga. Saya tak menang tangan!

9 comments:

  1. nariko, ur wedding is just around the corner... nway, i've to say that some of your ideas and inspirations had inspires me too.. hehe. thanks for sharing all the wonderful ideas of yours'.. ;)

    ps, i was browsing ole2 manis' blog & i've found ur brown paper bags (for favors) & i am now head over heels with it.. boleh? heheh.

    a;; the best dear! :)

    ReplyDelete
  2. hey...the ball yg gantung2 sgt sweet... letak pelbagai size...and baju malam berinai tu sgt simple dan cantik...

    ReplyDelete
  3. wahh only 6 days left...
    selamat selamattt =)

    ReplyDelete
  4. wah..cantik baju dekat plaza alam sentral..how much tu...wah..ur big day is coming..mesti super bz kan~~~ love reading ur blog

    ReplyDelete
  5. myra...about the paper bag, i love it too... the design and cost yg cheap..but... need to warn you its a really tough job, kalau ada like 1000+ paper bags. nak punch, lekat sticker and also ikat ribbon.

    kalau u ada byk helper, then you'll be fine :) anyway, baru je siap my paperbags hari ni. *fuh* real big thanks to my aunts and cousins yg bertungkus lumus. hehe

    ReplyDelete
  6. diyanashukor: i love them flower balls! wish boleh letak byk2..

    diyanadi:thanks.. its really happening.. 5 more days....

    bits and piecs: hi dear..i'm not sure how much. sbb tak tanya pun tuan punya kedai. i just snap and go.. hehe

    ReplyDelete
  7. hohohoo..siap masukkan pic eh. as i said, itu sbg tanda persahabatan walaupun hanya terjalin di alam maya..hihihi..papepon, harap majlis u bejalan dgn lancar even getaran u skg mengalahkan getaran earthquake, kan? ;)

    ReplyDelete
  8. baju kt plaza alam tu sama cm i.. i buat bj tung ikut bj tu contaoh.. mmg syantik

    ReplyDelete
  9. cik azie, nak mintak tolong promo kan blog saya.... terima kasih..... www.shahirostore.blogspot.com

    ReplyDelete

Wedding Bells