Friday, May 29, 2009

Style tudung waktu nikah

Dear readers,



Style tudung for my solemnization is a bit tough to choose. At first, i'm keen on wearing something like Diana Rafar, but then i feel like a bit messy walaupun sweet.




And then i found this, Yatt's for her nikah.. suka jugak for something different, but bila bayangkan muka aku nnt pakai camni, afraid I can't pull it off..






And this one i found on the net, sweet je, comel tudung jenis chiffon see thru kot.



And this morning, I found photo of Shida on facebook.. I definitely want this type. Kain dia cam kain telekung aku time sekolah dulu. Nampak manis dan kemas.. Nanti la tanya dia mana dia beli.


7 comments:

  1. nice2...
    sy pun tgh cari2 gaya tudung....
    ada tepek2 kat blog. hehehe

    ReplyDelete
  2. dh tau bli kt mane roger tau. i pun tgh pk2 nak pki tudung cane nih. hihi.

    ReplyDelete
  3. suka dia rafarnyaa ... but knowing diri sendiri yang sangat messy, confirm aa takleh that style heheh ..

    ReplyDelete
  4. Tudung yang daughter Raja Bahrin pakai masa solemnization dia pun cantik jugak.

    http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2009/0307/Kosmo/Negara/ne_01.1.jpg

    http://fadmanaf.com/wedding/index.php?showimage=32

    tapi, u pakai ape pun cantik la :)

    ReplyDelete
  5. relyza-yosh.. mari bersama2 mencari ilham

    fad-sure can do. ada nnt i update

    hajar-cantek gak. something different, tkpe u pkai cntek jer..

    nuurill-thanks babe.. :) tp anak raja bahrin tu dah mmg cantik.. i like the tudung.. and makeup also!

    ReplyDelete
  6. rasa2 mcm yg diana rafar tu oke kot...hihi..mcm ala2 dato' siti kan? tgk stiti pakai sweet je.. u pon kalau pakai cenggitu sweet gak kot..

    ReplyDelete
  7. hi..u cari all cari tudung nikah ker?
    http://koleksivispera.blogspot.com

    ReplyDelete

Wedding Bells