Wednesday, May 6, 2009

Paper bag @ Goodie Bag

Dear Readers,

While i was searching for the cheapest paper bag for my door gift, i came across this website gardenofgalleria yang sangat mengujakan. Not only they have a lot of fun designs, but they're cheap!

My intention is to get a mini paper bag, not too big.. tapi boleh muat dalam 2,3 barang. Now tengah negotiate the price with them.. hopefully can get lower since I'll be ordering a lot.


Love the mulberry paper.. cantik kan?



I love these designs too from marryme deco & such. Couples goodie bag. cute.. tapi a bit expensive, ye lah consider the design and material used.









Love this one too.. sesuai untuk letak sweets



I found this from kadkahwin store.. I like the simplicity, but I'm thinking of paperbag with handles. The lady, Nadya yang i deal with thru email, is really helpful and willing to consider my budget. Macam ni lah customer service yang kita mau, good job!
Kalau susah2, i thought of DIY my paper bags, but looking at the huge numbers..
mungkin saya beli saja. tgk keadaan la ye...

10 comments:

  1. chantek2...
    kalo nak DIY, mana sempat dah sis...hehehe

    ReplyDelete
  2. cute the couple goodie bag tu..

    ReplyDelete
  3. i vote yg last .. nice n simple

    ReplyDelete
  4. relyza,
    ya betol.. nnt sure pening kepala nk rush kan?
    tp kalau cukup askar ok kot.. hehe

    beeps,
    aku kerah kan je adik2 aku kat rumah tu, wahaha

    zarina,
    yup,love that one

    farhanna,
    warghh...saya pun peminat nice and simple

    ReplyDelete
  5. beli yg dah siap terus senang... tapi kalu ko nak kerah kan tenagaku pon aku rela ..O-o

    ReplyDelete
  6. yer..nasihat saya beli je lah yg dh siap...krg stress cam saya...hik.. tp mmg murah dia tu.. tp paper bag mmg gila murah lah..rembat cpt..

    ReplyDelete
  7. sox: thanks.. nantikan panggilan ku.. hehe

    anil: aah.. kalau dah murah camni, better beli je, setakat nk masukkan riben tu slow2 la, boleh buat. I pun takut nak DIY sbb nnt stress..

    ReplyDelete
  8. seme comel2.saya order yg couple black&white tu utk favors for kenduri nikah.kira satu cuma 60sen gitu tp dunno how big the size is..lgpun jemputan nikah kah sikit je bolehla..heheh

    ReplyDelete
  9. eh.. i tak terfikir pun nak bg favors for nikah.. tgklah kalau ada rezeki lebih, leh bagi.. ;)

    the couple gift bag tu is just too cute kan?

    ReplyDelete

Wedding Bells