Friday, May 1, 2009

Happy Birthday honey

Dear Readers,

Yesterday I planned an inpromptu surprise birthday party (party la sgt, ada 4 org je.. hehe) to my fiance. Dah tempah cupcake from pretty frosting about 2 weeks ago. Bertemakan football club kesayangan dia..

I picked up the cupcakes at 9.30pm, and then jumpa sophie and acad kat Darus terus go je. Boy was he surprised to see us. Before that, after work I scouted around MidValley sebenarnya nak cari angel wings.. tapi to my frustation, there was none. Tak pe ah, kepak kupu2 pun jadi la. Kononnya nak jadi angel, and he's the red devil. Cekak red devil yg lampu2 tuh pun ada tapi ada kat his car. Dayymnn


So cute kan... sayang je nak makan...


Posing dulu sebelum makan


Thanks Pie for joining. nanti rumah dah penuh sikit datang lagi ye.. kita main kat fun fair depan rumah tu.

Me explaining the surprise tactic..

Posing manja, dengan muka baru bangun tido


Kena paksa pakai kepak kupu2.. haha

Happy birthday sayang, semoga panjang umur murah rezeki. Dan dimudahkan urusan kita untuk disatukan. Amiiiinnn.
Happy labour day everyone.. enjoy the long weekend. Balik Ipoh jap lg nak tempah baju nikah and baju adik2 ngn mama.

3 comments:

  1. happy birthday untuk cik abe ni. jaga azie bebaik yek.. huk huk huk, nape tetiba aku sebak ni..

    ReplyDelete
  2. thanks che mon.. aku pun sedih gak nak melepaskan zaman bujang, dok bawah ketiak parents aku.. huhu..

    ReplyDelete
  3. happy besday to ur fiance... ;P

    ReplyDelete

Wedding Bells