Wednesday, May 13, 2009

Bimbo Moment

Dear readers,


Have you ever had a bimbo moment? I just had mine this morning. Sudah la bangun lambat, kelam kabut rush nak gi ofis ni, tgk2 minyak kete nak abes. So i stopped by the nearest petrol station on the way to work, filled in the RON92, dan dengan confidentnya blah dari petronas.

Not long after that, i heard a thud. more like pap..pap..pap sound. WHAT THE HELL WAS THAT? I glanced thru the rear mirror.. OMG.. PENUTUP MINYAK AKU! bergolek2 ke tepi jalan..lepas isi minyak tadi selamba je cabut, penutup tu masih ada kat atas bumbung kereta. luckily elok je dia landing kat tepi tu tak masuk longkang.

I stopped the car, get out of it, dengan muka tebal, catwalk ke tempat kejadian. Ada pakcik ni siap berenti kete nak tlg amikkan, i just gestured, it's OK i got it. dan angkat tgn tanda terima kasih. lepas amik penutup tu laju je jalan balik ke kereta tanpa menghirau org ramai yg tersengih2..

Malu aku weh.. and I drove back pretending nothing happened.


Gambar file, sekadar gambar hiasan.. 2 of my fav girls

10 comments:

  1. hahahaha! gambar tu aku tak tahan... sopi mcm hamster :-)

    ReplyDelete
  2. wah sis...
    kat jalan mana masa tu???
    sy penah gak jd camtu...tp botol air sy...
    hahha dah arr penuh air nescafe dlm tu..
    golek2 kat jln....amat sedey sbb botol air tu ada 2, 1 sy punya, 1 bF punya...
    sobss sobss

    ReplyDelete
  3. wakakkakakka...selamba je la

    ReplyDelete
  4. aku dulu buku n notes paper nak exam jatuh bersepah lupe nk amek. dahla exam nye esok tebalkan jekla muke pi kutip satu2 notes tu, hampeh kalo tak pikirkan nak jawab exam ngan jayanye tak hingin aku kutip.. aikk cik nariko dah kene sindrom nyanyuk nampak.. kui kui kui..

    ReplyDelete
  5. chaits.. aku nak royalti jadik model entri nih... :P nasib ko tak drive sekali ngan hos minyak tuh.. maner la tau tu pon luper letak balik.... sibuk pikir pasal kawen kot....

    ReplyDelete
  6. beeps: comel kan diorg dua ni, masa ni la kejadian bulan jatuh ke riba, tatkala angin bisikkan pada gadis A. haha.. ayat2 sopi

    relyza: ni kat kesas hiway, nasib baik la bukan kat main hiway, baru je gerak beberapa meter dari gas station.. huhu

    anil: ya.. kdg2 i pun tergelak sendiri dengan kenyanyukan diri ini.

    buih&farhanna: kena pandai berlakon tak menggelabah

    murni: aduh.. aku terkena balik, tulah.. jgn kutuk2 mak org, kuat doh.. tulah ko ni.

    Sopi: Haa.. kejadian tuh pernah berlaku kat sapet.. dia lagi terok.. wahahhaa

    ReplyDelete
  7. huhu...ish ish...
    but same here...

    ReplyDelete
  8. apsal ayat ko tergantung nor, ko pun pernah kena camni ke? I knw I'm not alone.. hehe

    ReplyDelete

Wedding Bells