Thursday, April 16, 2009

Wedding Favors@Door Gift

Dear readers,
Untuk majlis resepsi di rumahku nanti, masih lagi belum fix apakah jenis wedding favors yang bakal diberi.

Namun ada beberapa idea yang membuatkan hati ini tertarik. I love something that is personalized, practical and unique at the same time. But I love something edible too. So that's a tough call..

Not that i fancy candles as door gift, but how good it looks in an organza pouch, nampak presentable, can also be one of the accessory setting for the table.


.
Love this one, kalau letak kat mug pun cantik.. especially love the 4 side 4 story :)



got it from here
It's just too cute.. thanks too
xeea for the idea. I adore personalized items :)
And also easy for my friends untuk beri hadiah anniversary ingat tarikh kahwin.


Because I heart bright colours..For the little ones.. bright candy or lollipop, surely can get this for cheap price.



kan aku dah cakap aku suka yang boleh makan, yang ni pun eden suka, dalam bentuk Coklat. Siap ada gambar, kalau tak nak letak gambar betul, letak gambar kartun pun OK.

Great, now let's start the hunting game!



17 comments:

  1. azie dear, cantik sgt ko mase tunang hari tu. hahaha, br nk komen pasal tunang, soli lor br ade tenet kat umah. suke gak ngan favors 2nd tu.

    ReplyDelete
  2. cute lah magnet tue, how much ekk?

    ReplyDelete
  3. yg lilin tu sweet sgt2 sis...
    lolipop pun oke gak kan...

    ReplyDelete
  4. farhanna.. warrgghh.. awak pun suka ye?

    murni.. kamu sgt lagging sygku, hehe..anyway thanks k! cium anak teruna kamu untuk aku.

    nuurill.. i knew you will like this. haha

    reena.. i tak survey lagi harga lah, igt nak tgk kat CM dulu if ada org buat

    relyza.. lolipop tu, sungguh comel kan

    ReplyDelete
  5. ehem. ehem. *blushing*
    dua kupang saya je.
    hepi hunting!

    ReplyDelete
  6. hehehe imagine ur pic on the coklat and people r biting ur heads off! :D
    i likey the lollies

    ReplyDelete
  7. hurm..saya pon ade berkira2 candle dlm organza..but first of all..kena murahh...hik...syg...u ada mase utk survey2 ni...gambate!!

    ReplyDelete
  8. niki: haha.. be nice to me ok..

    anil: sebenarnye nak kena mulakan gerakan dan nih..tunang saya sudah siap door gift dia. gulp!

    ReplyDelete
  9. i like the part where u strikethrough "beri hadiah anniversary".. haha..

    ReplyDelete
  10. nyeh heh hehe *evil laugh* u know i'm just joking..

    ReplyDelete
  11. ur blog really work for those yg tgh blur cam i!hahaha.thanks!!!

    ReplyDelete
  12. just sharing my 2 cents.. glad it works for you :)

    ReplyDelete
  13. thanks dear :)
    papepon mari berdoa supaya sumenye bejalan lancar. getting more neves, day by day, huh?

    ReplyDelete
  14. heheh..nk cadar sekali selimut tebal keeeee

    ReplyDelete
  15. agak nervousla, tp rasa excited mengatasi rasa nervous, mungkin rasa nervous akan bertambah bila hari bertambah..

    Cadar je pun ok.. susah2 je selimut tebal.. hehehe kalau sejuk tutup aircond :p

    ReplyDelete

Wedding Bells