Thursday, April 23, 2009

My Hantaran, His Hantaran

Dear readers,


For hantaran, I have decided to go with simpisiti, (aunty siti kat blkg rumah), since i adore her work. Mula2 memang nak buat sendiri, dah ada idea dah pun nak buat apa semua, konsep pun dah ada, tp memandangkan macam tak cukup je masa, takpelah, i lay my hantaran fate on aunty siti's hands.. hope she can work her magic.. :)

Ok for hantaran here is the list

My side:

dulang 1:video camera (saya lah jadik pelakon utama hihi)
dulang 2:jam
dulang 3:wallet
dulang 4:Baju + Tie +cufflink
dulang 5:Kasut + Belt
dulang 6:Perfume set
dulang 7:Manisan
dulang 8:sirih junjung
dulang 9:Wii (boleh tumpang main skali.. hihi) tapi camne la nak letak kat dulang ni? *puzzled*
dulang 10:Cake
dulang 11:Sejadah+tasbih

His side

dulang 1:cincin
dulang 2:perfume
dulang 3:kasut
dulang 4:handbag
dulang 5:set makeup
dulang 6:set skincare
dulang 7:manisan
dulang 8:wang hantaran
dulang 9:sirih junjung


See, byk je side dia dah siap.. grr.. i tgh tunggu Singapore Sale sebenarnya, because nak beli gadgets kat sana.


Ok people, mari ke Singapore membeli belah, starts 29th May 2009- 26th July 2009!

8 comments:

  1. Singapore sales? Best tu! Nie kene balik JB nie...huhu

    ReplyDelete
  2. btollah...my fren pon beli gadget for hantaran kt s'pore..great deal.. gud luck for gadget hunting dear..

    ReplyDelete
  3. just a suggestion, yg Wii tu boleh letak controller je in the dulang.=) and a framed picture of Wii maybe?

    ReplyDelete
  4. hhaha... boleh pakai gak idea tu.. :)

    ReplyDelete
  5. saya sungguh x sopan blog hopping dan komen sebagai anonymous, enjoy reading ur blog and i dah link u to my page, babe

    ReplyDelete
  6. normally mmg lelaki yg akan settle hantaran cepat. same goes to me. dorang tak sbr nk tawen kot.hahah.

    btw, just nk tnya pendapat. untuk cufflink, brand apa yg best n hottest design dia ek??help!!

    ReplyDelete
  7. butterfly: agaknya laa.. haha.. i rasa tunang i ni malas nak fikir byk2 beli je terus..

    cufflink tu up to u la, ikut budget, i beli from Raoul je, masa tu ada discount, byk design cantik.. hugo boss punya pun ok. kalau nak more to high end YSL lah.. happy hunting..!

    ReplyDelete

Wedding Bells