Monday, March 9, 2009

Sarung cincin time

Dear readers,


My lovely friends sejurus sebelum rombongan lelaki sampai, tatkala ini hujan telah mula turun renyai2- taken from Wynn's cam. Hati2 ya nany.. :p


Merah nye mereka. I like uncle's sampin, sgt comel. Itu tunang saya yg berbaju kelabu


OK, time ni agak cuak la, kelihatan aunty mengalir air mata, syukurlah..semua dah selesai


The Ring.. Love it, tapi masih lagi conscious takut tercalar, so kurangkan sikit pergerakan tangan


With cousins and sister, byk membantu dlm menjayakan majlis, thanks adik2 ku sayang


With cousins and brother yang meluangkan masa datang, albeit the busy schedule. muchas gracias


With total boys..thanks for the great shots. anda memang obses..additional terkini..yang tengah2 tu



My flower girls yang dah tak larat smile for the camera..hahaha..

7 comments:

  1. congrates dear azie!!! semoga selamat sampai wedding day (sekarang ni dalam hot zone) , kena byk sabar sikit (mmm... dah kawin laaagggiiii kena byk sabar :P ) dan selamat berpening kepala lagi sekali untuk the BIG DAY pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. congrats on ur engagement yea & thanks for dropping by!owh nak tau cmne nak disable right click tu eik?ok senang je..u can refer here

    http://bloggingforbread.blogspot.com/2008/02/disable-right-click-on-blog-blogger.html

    ikut je step and guide dia k? i takleh nak paste kt sini cuz it contains script code. :)
    lemme know if u tak paham k?

    ReplyDelete
  3. shu: thanks..mmg itu yg jadi nasihat para ibu2, sabar byk2.. :) thanks ibu...hehe

    bride-to-be: thanks for the tips..tp nk bgtau u satu lagi tips..sebenarnya if u left click the picture then right click, dia bagi save. hihi

    ReplyDelete
  4. Congrates! Ur mini pelamin is so sweet... Btw, if im not mistaken, ur house kat area-area Wangsa Maju tu yer? Anyway, when is your big day? Good luck ya and congrates again on your engagement! ;)

    ReplyDelete
  5. soulmate: tak..my house is in shah alam. :) and my big day insya-allah bulan 10 ni, can't wait.. :D

    ReplyDelete
  6. hee.. ur big day bulan 10 ke dear?my one is 11.. dekat2 la jugak.. da bnyk prepare ke?

    ReplyDelete
  7. Hi Suraya, yup..bulan 10 ni, rite now br prepare sikit2, just browsing around and try to get a feel of what i like. :)

    ReplyDelete

Wedding Bells