Sunday, March 8, 2009

My Engagement: Sneak Peak

Dear readers,

7/3/09 Syukur, dah selamat dah jadi tunangan orang.. Just a quick update about it.

1) Slept late last nite, around 2am sbb terfikir pasal barang hantaran sume and feeling a bit anxious.
2) Jurumekap sampai awal, pukul 8.15am, nasib dah siap mandi semua.
3) Halfway thru the event, it rained..nasib baik tak lebat sgt, hujan rahmat lah ni. :)

Thanks to friends and family who came, kalau ada terlebih or terkurang harap maafkan hamba dan keluarga.



Gambar2 lain, nnt akan update kat sini. Luckily, isnin pun cuti, ada a few days to take a breather..
Good night!

8 comments:

  1. azie! congrats! kau cantik. Nanti kawin aku dapat pegi kan? aku balik malaysia 28th july :-)

    ReplyDelete
  2. congratz, gurl! u look ah-mazing ;)

    ReplyDelete
  3. perfect pic for the sneak-peek entry!*thumbsup*
    congratulations to you dearest JJ and Mr. Fiance-man..skang dlm posts dh boleh tuko "bakal tunang" to "tunang saya"..hehe.
    can't wait to read the 'full-report'!btw rest well okay..*hugs*

    ReplyDelete
  4. hidden wing: Thanks! :)

    Bibah: Yup, sila lah datang, bulan 10 ni k! aku bagi card..jgn nak travel time tuh!

    Ida: The power of makeup... teehee

    Elsa: Thank you, i'm a happy girl m(^___^)m

    KakNgah: Big thanks to you for helping out! Nanti JJ belanja makan besar k! muah

    ReplyDelete
  5. sis, leh bgau tak kat ne u dapatkan all the flower girl's dress tu?? would much ppreciate kalau u dpt tolong...heheh

    ReplyDelete
  6. hi butterfly, the dress my aunt yg beli kat Ipoh, not sure where but might be just at the mall.. nnt i try tanya where exactly

    I pun tgh carik flower girl dress for rent area KL tp susah nk cari yg i suka.. :(

    ReplyDelete

Wedding Bells