Sunday, March 1, 2009

Kursus Kahwin- Checked!

Dear readers,

Alhamdulillah, maka selesai lah sudah kursus kahwin di pusat bandar damansara petang tadi.
Sedikit sebanyak dapat juga la ilmu2 rumahtangga yang berguna, insya-Allah boleh dimanfaatkan, bukan sekadar gelak ketawa berdekah2.
We both went there together with Wynn and Bad. Easy to find the place, cuma masa first day tuh, mungkin air cond tak berfungsi, agak stuffy. Penceramah2 yang berpengalaman dan mantap. Tp boleh buat kesimpulan, semua nya akan sentuh citer pasal that badminton player yang kawen 12 hari. Memang hot topik agaknya dikalangan ustaz2 ni. Bak kata mereka, Takpe nak ikut gosip ni, sebagai pengajaran dan teladan, supaya kita boleh usaha untuk jauhkn benda2 yang tak baik. :) See sayang, i told you it's ok to be kaypoh gossip2 ni, yang penting kita muhasabah diri.




First day kursus



2nd day kursus- Lepas melantak, menu nasi minyak ok.

This week's gonna be a busy one. Alangkah indahnya hidup ini kalau dapat cuti terus seminggu. Hehe

Good night!

Trivia: Berapa lamakah result ujian HIV valid sebelum kena amik balik semula untuk lampiran dokumen perkahwinan?

Daisypath Wedding PicDaisypath Wedding Ticker

6 comments:

  1. bagusnye kursus kawen takyah skema2. haku dulu kalo si bakal somi ni kene siap pakai baju melayu sampin agi, agak2 pas kawen leh terus akad nikah.. hehehe.. amboi bakal pengantin neh senyum jek sokmo. dah sampai telinga dah senyum tu dua2 org neh, seri pengantin la katakan.. lalalla...

    ReplyDelete
  2. saper ketawa paling berdekah?

    ReplyDelete
  3. Amboih.Amboih!
    5 days more?
    peewit!!!
    Since Oman is 20days old today, bermakna on your engagement day, he'll be 25th. Bermakna, i'm still x habis confinement lagi!! huwaaa..sedey..sedey.
    Macam x dpt jer pegi.
    xpe, xpe...Armi wakil ek :)

    ReplyDelete
  4. murni: bagusnyer pakai baju melayu bersampin, sejuk jer hati. ada org tu siap pakai kasut bola gi kursus..astaga

    kasiox: yang ketawa paling berdekah tentulah wynn ngn bad..hehe.. :p

    nuurill: Takpelah my dear, you just rest at home. yang penting recover betul2, i'll share the pix nnt k.. ;)

    ReplyDelete
  5. jawapan trivia.3 bulan

    ReplyDelete
  6. ekkk...salah! valid for 6 month and klinik kerajaan sahaja.

    ReplyDelete

Wedding Bells