Friday, February 27, 2009

Gubahan Hantaranku

Dear readers,


Hey kids! Yoshh...hari ni tersangat lah happy, buah hati saya dah balik! *lompat skipping keliling rumah* Tapi masa mula2 amik kat airport, cam malu2 je dua2. hahaha..wtf..
So today, after picking him up from the airport, bawak balik rumah, jumpa bakal mak mentua dia jap, sembang2 and then amik his stuff for hantaran yang i dah tolong belikan. Then pick up bantal kecik yg dah siap tempah sebagai alas atas dulang hantaran. Then only hantar dia balik umah.
Actually, its not really dulang, it looks like this. Dengan gubahan bunga gim. Ya anak2..bunga gim ni is the latest trend. That's why tak pernah dengar. It's quite complicated to fabricate, tapi overall it looks nice. Love it.


Hantaran from my side




Bantal kecik ni sebagai alas dulang, ganti polysterin.



So, kawan2 total boleh lah contact Sapet untuk sesi JMP. Tapi for this few days, nk contact dia thru me lah, tak amik lagi SIM card dia, lesen dia pun dah mati, sila pick up dia kat rumah. hehe

En Buih, sila claim kasut kamu yang made in kuwait. Dah tengok dah..cantik juga..


Daisypath Wedding PicDaisypath Wedding Ticker

10 comments:

  1. Tapi masa mula2 amik kat airport, cam malu2 je dua2 >> hehehe, teringat balik daku satu ketika dulu, dah kawen pun nak malu2 bile amek kat airport coz 2tahun sekali baru jumpe. mak aiiii, dah merah2 dah muke ni terkenang mase dulu, nak nyorok bawah meja jap.. lalallaala.. btw cantik sgt gubahan hantaran tu..

    ReplyDelete
  2. I ske gilerrr bekas hantaran you!! mcm hantaran kawin da nih..hihi :)

    ReplyDelete
  3. che mon: hahaha..tu lah..sebenarnye camni teori nya, walaupun dgn teknologi chatting/webcam hari2, tak akan sama ngn jumpa real life, tuh yg malu2 kucing siam.

    momma: byk jugak dugaan nyer sebelum dpt bekas ni, sabar je lah. Tapi in the end, i love it! worth all the hassles.. :)

    ReplyDelete
  4. canteK!
    do u know where i can get the similar dulang/bekas?

    ReplyDelete
  5. Hi Aishah,

    I get this from a deco/hantaran shop near Plaza Masalam, Satu row dengan kedai jual lampu

    ReplyDelete
  6. lawo nyerr.. sukanyerrrr.. rasanya lum ada org buat lagi ni... tahniah yeerkkk

    ReplyDelete
  7. zie..seryes. sgt chantek oke dat bekas hntrn..mmg never seen it b4.creative seyh.kaler pn very nice.ngn bntal kecik 2 lg menambahkn seri.
    hai, nnti ni nk ne amik ko jadik wedding planner aku neh..ahahaha :D

    ReplyDelete
  8. My Blog: Thanks, ini pun first time i tgk bekas cam ni and i fall in love.. :)

    Deedee: Tenkiu2, aku ikut citarasa hati and budget gak. pening gak nak memilih daripada mcm2 choice. Skrg ni mcm2 ada..

    ReplyDelete
  9. serius bekas hantaran tu sweet..kdai hantaran tu luar bgnan Plaza Masalam ye?

    ReplyDelete
  10. farahanna: yep..i tak igt nama kedai sbb dia dah tukar nama, but there is plenty of good stuff you can get there :)

    ReplyDelete

Wedding Bells